fredag 13 februari 2015

Avalon hotell



I onsdags när barnen var hos morfar passade vi på med fin middag och bio.

Vi valde Avalon hotell. Resturangen var inte särskilt mysig men personalen var trevlig och maten var god. 

Efter vi beställt fick vi en aptitretare och en brödkorg. 


Det var en skiva hjortkött med bla getostkräm. Den var mycket god. 



Bröstkorgen hade flera goda sorters bröd och färskost med dill och smör till. 

Till förrätt valde jag rökt älg 


Köttet var lagt på palsternackor som var bakade i vinbärssaft. Till det palsternackschips, västerbottensost och små klickar av en sås gjord på granskott. 

Mycket gott men palsternackan tog överhanden lite. 

Varmrätten var hjortstek med bla palsternackspuré. 


Köttet var fantastiskt och tillbehören goda. 

Till efterrätt valde jag lakritsglass med hallonsorbe. 



Det var gott men lite mycket hallonsorbe. Citronverbenagraniten på toppen var jättegod. 

Totalt en fyra och jag går gärna dit igen en lugn vardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar