måndag 10 augusti 2015

The Scotch Whisky Experience


Först var det en rundtur i små vagnar och sen information och provsmakning. Det var intressant men jag tyckte inte det var särskilt gott. Sen såg vi på världens största whiskysamling, många vackra flaskor. Efter en tur i butiken blev det middag med skotska specialitéer.


Till förrätt var det tre rätter, från vänster: kallrökt lax, pate på lever och vegetarisk haggis i  smördeg. Alla tre var goda men inte fantastiska.


Till varmrätt var det tre rätter, torsksoppa, biff med potatisbakelse och rotfrukter, fågelbröst fyllt med blodpuddig. Fisksoppan var tråkig och fågeln var torr men mittenrätten var god.

Till efterrätt fick vi chokladkaka.

Maten var god och servicen var bra men det får ändå bli en trea i betyg då det inte nådde ända fram. Besök gärna The Scotch Whisky Experience men strunta i maten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar