lördag 14 november 2015

Dinner 22

Så var dags att gå ut med kollegorna igen, valet föll på Dinner 22.

Jag och två andra kollegor valde trerätters meny med vinpaket.
Löjrom med syrad rödlök, smetana och brioche var gott men lite tamt tyckte jag. Till det fick vi champagne.


Renytterfilé med potatis och palsternackskaka, enbärsås , smörstekt Karl-Johansvamp och lingon. Det var hur gott som helst speciellt med vinet Barbera d’alba, Piemonte, Pio Cesare vi fick till.


Crème brûlée, blåbärsparfait  och krossade drömmar. Det hade gärna fått vara större bitar av drömmarna, men allt var ju bara bisaker till den jättegoda crème brûléen.

Jag går gärna hit igen även om det fanns lite brister i serveringen som tex att de glömde ge oss vatten. En fyra får de i betyg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar